Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علی اصلانی با اشاره به اینکه حقوق کارگران با میزان تورم درجامعه به هیچ عنوان تناسب ندارد، گفت: با تورم افسار گسیخته‌ای که در جامعه وجود دارد وضعیت معیشت کارگران اصلا خوب نیست. قیمت کالاهای ضروری مختلف روز به روز افزایش می‌یابد و این تورم کمرجامعه کارگری را می‌شکند.

اصلانی افزود: هزینه سبد معیشت یک کارگر ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ دهم نفری در اسفند ۹۹، هفت میلیون تومان ارزیابی ولی حقوق چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شد و کارگران با این دستمزد به سختی زندگی خود را می‌گذراندند. اکنون خط فقر به ۱۰ میلیون تومان رسیده و گذران زندگی کارگران با این حقوق بسیار سخت شده است.

به گفته وی درمان نیز با شرایط ایجاد شده تبدیل به یک معضل بزرگ شده است. اکثر داروها از زیر نظر خدمات دفترچه تامین اجتماعی خارج شده و هزینه یک عمل جراحی برای یک کارگر از توان خارج است.

وی ادامه داد: اخیرا نیز به دلیل افزایش بدهی تامین اجتماعی بسیاری از مراکز درمانی دفترچه تامین اجتماعی نمی‌پذیرند و کل مبلغ را در ابتدا دریافت می‌کنند و با صدور فاکتور، دریافت مبلغ را به تامین اجتماعی ارجاع می‌دهند. به این صورت شاید یک کارگر مجبور باشد برای تامین هزینه‌های درمان خانه خود را بفروشد. حتی رفتار برخی بیمارستان‌های خصوصی در مورد بیمه‌های تکمیلی نیز همین گونه است. دریافت پول از سازمان اجتماعی نیز شرایط و ضوابط خاصی دارد و بسیاری از شرایط را نمی‌پذیرند.

این فعال جامعه کارگری از نبود توجه مسئولان به شرایط کارگران انتقاد کرد و گفت: اگر رسانه‌ها نباشند صدای کارگر به گوش مسئولان نمی‌رسد. اکنون نیز با وجود پیگیری های فراوان شرایطمان اینگونه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حقوق کارگران تورم تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد