Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر شوکت عضو هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پرداخت بخشی از درآمد شستا به سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: بودجه سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی ۱۷۰ هزار میلیارد تومان و مبلغ پرداختی شستا به سازمان تنها ۱۰ هزار میلیارد تومان بود که ۵ درصد هزینه‌های ما را جبران می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ابتدا باید درآمد شستا صرف افزایش سرمایه شود و بعد از آن بخشی از سودآوری اش به سازمان تأمین اجتماعی داده شود، اما متأسفانه در این سال‌ها منابع در اختیار تأمین اجتماعی کفاف هزینه‌هایش را نمی‌دهد و مجبور هستیم که وام بگیریم.

عضو هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه هزینه‌هایی که دولت یازدهم و دوازدهم بر دوش سازمان تأمین اجتماعی گذاشتند خود مشکلات جدیدی را برای ما ایجاد کرده است، ادامه داد: اگر در سال گذشته پایه حقوق کارگران درست افزایش پیدا می‌کرد، حقوق بازنشستگان هم افزایش چشمگیری می‌یافت و مجبور به همسان‌سازی نبودیم.

شوکت افزود: افزایش ۴۰۰ هزار تومانی پایه حقوق کارگران در سال ۹۹ باعث شد که حقوق بازنشستگان هم با این افزایش قیمت‌ها و نرخ تورم به طور چشمگیر افزایش پیدا نکند و سالانه ۱۷ هزار میلیارد تومان بار مالی برای اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر دوش سازمان تأمین اجتماعی گذاشته شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر که شستا  سودآوری بیشتری دارد و نسبت به سال‌های گذشته مبلغ قابل توجهی را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند دیگر مجبور گرفتن وام برای جبران هزینه‌ها نیستیم، چرا که پیش از این ماهی ۱۵۰۰ میلیارد تومان وام می‌گرفتیم. اختصاص سالیانه بخشی از درآمد شستا به سازمان تأمین اجتماعی تا حدودی طبیعی است و شستا باید بخشی از درآمد خود را به سازمان پرداخت کندو بخشی از آن را صرف افزایش سرمایه و طرح‌های توسعه‌ای کند و نمی‌توانیم کل سود شستا را خرج سازمان تأمین اجتماعی کنیم.

عضو هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه اختصاص بخشی از درآمد شستا به سازمان تأمین اجتماعی باعث شده که سازمان دیگر برای جبران هزینه‌های خود وام نگیرد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران به موقع پرداخت می‌شود و مطالبات چند ساله وزارت بهداشت از سازمان تأمین اجتماعی به طور کامل پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید

پرداخت طلب ویلموتس براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی بود/ شستا از بنگاه داری به سمت سهام داری درحال حرکت است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی شستا بازار بورس سازمان تأمین اجتماعی حقوق بازنشستگان شستا به سازمان میلیارد تومان بخشی از درآمد درآمد شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 

به گزارش تابناک، هیئت وزیران در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ را تصویب کرد. به موجب این مصوبه از تاریخ اول فروردین ۱۴۰۳، کلیه مستمری‌های بازنشستگی، از کار افتادگی و مجموع مستمری‌های بازماندگان مشمول قانون تأمین اجتماعی که تا پایان سال ۱۴۰۲ برقرار شده، برای دریافت‌کنندگان حداقل مستمری موضوع مواد (۹۶) و (۱۱۱) قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴، به میزان سی و پنج درصد (۳۵%) افزایش می‌یابد.

 

هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۱۲ به پیشنهاد شماره ۱۷۸۴۷ مورخ ۱۴۰۳/۲/۸ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد ماده (۹۶) قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴ تصویب کرد:

از تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱ کلیه مستمری‌های بازنشستگی، از کار افتادگی و مجموع مستمری‌های بازماندگان مشمول قانون تأمین اجتماعی که تا پایان سال ۱۴۰۲ برقرار شده است، برای دریافت‌کنندگان حداقل مستمری موضوع مواد (۹۶) و (۱۱۱) قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴، به میزان سی و پنج درصد (۳۵%) افزایش می‌یابد به نحوی که مجموع دریافتی مستمری‌بگیران با احتساب افزایش مذکور و کمک هزینه‌های جنبی عائله‌مندی، اولاد، تأمین معیشت و مسکن کمتر از یکصد میلیون و نهصد و شصت و یک‌هزار و پانصد و شصت (۹۶۱،۵۶۰، ۱۰۰) ریال نباشد.

همچنین مستمری مشمولین از کارافتادگی جزئی و سایر افرادی که مستمری آنان به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه برقرار شده به میزان سی و پنج درصد (۳۵%) افزایش یافته و به نسبت از مزایای جنبی مذکور برخوردار خواهند شد. مستمری دریافت‌کنندگان بالاتر از حداقل به میزان بیست و دو درصد (۲۲%) مستمری آنان در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به علاوه مبلغ ثابت شش میلیون و نهصد هزار و هفتصد و هشتاد (۷۸۰، ۶،۹۰۰) ریال افزایش می‌یابد.

۲- کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد کلیه مستمری‌بگیران واجد شرایط همانند بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی وفق بند (۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری افزایش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی